Önskelista från Puppia

Dom här sängarna skulle verkligen passa in hemma hos oss! Det får nog bli ett 'Elegance House' i alla fall. Men frågan är ju vilken färg? Mina hundar älskar att sova i hus, dom föredrar det framför en vanlig säng så dom kommer nog älska den här. Om alla tre får plats är en annan fråga *skratt*

Tycker det är bra att man kan fälla ihop dom också så dom inte tar så stor plats om man ska åka iväg till exempel!


 


'Elegance House'
Finns i Benvit & Svart
Det går attt fälla ihop platt så det är enkelt att ta med sej om man ska ut på resande fot. Ett litet leksaksben och tvättbar dyna medföljer också.












'Dolly House'
Finns i Brunt & Svart
Det går attt fälla ihop platt så det är enkelt att ta med sej om man ska ut på resande fot. Ett litet leksaksben och tvättbar dyna medföljer också.








Jag vart väldigt sugen på den här 'Houndstooth Cage' också. Att ha i bilen, men nu får det vara nog med väskor ett tag. Nu sitter dom små så bra i sin [Pet Flys] så man slipper ha en väska var! Inte för att det skulle vara svårt att övertala mej att ta en svart OCH en brun till dom små grabbarna. Hur snyggt hade inte det varit i baksätet? Houndstooth, hundtandsmönstrat har alltid varit ett mönster jag älskat, det är lite lyx över det eller vad säger ni?

Här [klicka] kan du se alla andra produkter och vilka färger och storlekar du kan välja mellan. Vår [hemsida] uppdateras dagligen med produkter från dom nya kollektioner så kika in hos oss!


Kommentarer

Kommentera om inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (lämna gärna den)

Din blogg eller hemsida så vi kan kika in hos dej

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0