Hemklickat från Hurtta!

Hur kunde vi missat dom här? En regnjacka som är perfekt för Baby då han alltid blir så blöt om huvudet, vilket han avskyr! Vi tog en rosa såklart! Så nu syns han i mörkret och han kommer vara torr och varm! Det ger vi tummen upp!
Nedan finner du information om jackan från [Hurtta's] hemsida, vill du också ha en eller något annat från deras kollektioner? Då är det bara att du skickar in en beställning!
Pris              Från 479:-
Färg Gul, orange, pink
Storlek 25-75
Beskrivning Storm munkjacka är en praktisk, lättanvändbar och synlig regnrock som du snabbt klär på när vädret överraskar. Du är klar för regnväder på endast 30 sekunder! Den skyddande modellen täcker hundens rygg och huvudparti. Huvan kan regleras så att den passar hundens huvud och hålls på plats även när hunden rör sig. Du kan packa in rocken i en liten ficka där den transporteras behändigt och hålls ren. Produkten är tillverkad i ett lätt ripstop-material som laminerats med en vattentät Houndtex-skyddshinna som andas. Storm munkjackan passar utmärkt för hundutställningar, vandringar, utflykter och andra utomhusaktiviteter. Regnrocken är försedd med en infolapp i nacken som du kan skriva ägarens telefonnummer på.

Kommentarer
Postat av: Jonna & Puff

Jag är något Hurtta-frälst (jag kommer ju från Finland) och ät kör i Lifeguard-serien. Vill hA!

2010-11-13 @ 12:07:29
URL: http://jonnax.blogg.se/

Kommentera om inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (lämna gärna den)

Din blogg eller hemsida så vi kan kika in hos dej

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0