Godmorgon Måndag!

Hur har helgen varit? Ni har väl inte missat att klockorna gått tillbaka? Med det har vi tre lite snurriga hundar här hemma. Vid 7 stog dom klarvakna och tyckte att det var dags att gå upp och käka frukost. Sagt och gjort så fick det bli. Vi har fortfarande skapligt väder och det är inte allt för kallt men imorgon är det ju trots allt 1 November och då kan man väl säga att vintern är här på riktigt? Vi är laddade och förberedda för det som komma skall med varma jackor, overaller och mysiga tröjor.
Vet inte om ni såg i Puppy Angels nya kollektion att dom lanserat skor. Vad tycker ni om det?
Vi har inte lagt upp dem på hemsidan då jag personligen är osäker på om dom är det bästa för hundens byggnad och hundens rörelser. Vi har under åren alltid rekommenderat alla kunder som frågat att välja MUTTLUKS som ska vara mer ergonomiskt utformade för att hunden ska kunna röra sig som vanligt utan slitage på leder tex.


Kommentarer
Postat av: Niki

ett BIG NO! skor, där går gränsen alltså! Min tjej var en valp när vi köpte henne förra hösten och hon överlevde vintern galant. Bara skölja bort saltet på din hunds tassar ordentligt och torka dem med en trasa varje gång ni har varit ute och gått. Hunden mår mycket bättre än av skor och skit ..

2011-11-01 @ 15:56:03
URL: http://www.finest.se/nikol3tta
Postat av: becca & Olga

Nej nej, inte sådana skor, kommer troligen köpa muttluks eller tossar som du sa till vintern för Olga fryser så dant omv tassarna på längre promenader (bildas ju snöbollar på henne bla). Men sådana "fasta skor" tycker jag är lite väl att ta i, tycker inte hundarna verkar kunna gå normalt i de

2011-11-03 @ 09:54:04
URL: http://www.aktivmedhund.wordpress.com

Kommentera om inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (lämna gärna den)

Din blogg eller hemsida så vi kan kika in hos dej

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0