Wilson är Rudolf!

Nu åker vi iväg på våran julsemester. Hundarna ska till farmor och Farfar så Wilson ville vara lite julfin! Tröjan används ju bara en gång om året så 4 dagar innan jul funkar fint! Vi önskar er ännu en gång en rikgigt härlig jul och lämnar er med Wilson i sin fina Puchi Rudolf Tisha!SISTA chansen att vinna ett presentkort på 300kr!

Om du inte är med och deltar ännu föreslår jag att du gör det nu, sista chansen och vinnaren kommer att dras på Måndag! Vem vill inte ha chansen att vinna 300kr att spendera i shoppen?

Läs mer här
Posh Poodle och tävla ihop med oss!


Varma hälsningar och lycka till från oss!


Baby & Wilson

Titta vad som damp ner i brevlådan häromdagen!

Baby's Puppy Angel Bow Hoodie i grått. Den är så mysig och go! Han verkar nöjd. Den är lite gullig och det passar Baby perfekt.

Jag kan lipa!

Broderad på ryggen med en liten rosett på luvan.

Wilson fick en ny Puppia Bingo tröja, han passar i lite tuffare saker. Baby har den i grått så nu kan dom matcha. Den är lite stor trots att den är i small. Men han verkar trivas.

Huh?

Han kan också lipa!

Sötnöten!

Tigger fick en Puppia Camo väst. Men den passade inte den lilla korven tyvär.

Han fick en leksak från Dubai dock som han har jaft väldigt roligt med!


God Jul alla underbara kunder & vänner!


Vi vill passa på att tacka er för ett underbart år och ser fram emot 2010!


Wetnoz

Det är svårt att stå emot dessa underbara skålar! Därför tar vi nu in ett gäng för er trogna kunder som frågar efter dom!
URBAN
Vi ska självklart ha ett 'par' själva, till vatten och till maten som serveras 2 gånger om dagen, det på tre hundar blir 6 skålar om dagen så man kan aldrig ha för många och till på köpet SNYGGA skålar!


Det blir en vit till vardagsrummet till vatten!

'Belöning bakom varje Wetnoz produkt är den stil och 'class' den för med sej. Wetnoz strävar alltid efter att erbjuda det senaste inom modern design. Dennå skål är en tvådelad konstruktion som gör den enkel att rengöra då den rostfria skålen kan lyftas ur.
Varför den unika formen som dom kallar 'tablett'? Skålen placeras i linje med hundens kropp då den överensstämmer ergonomiskt med deras mun och låter äronen falla utanför skålen.
Brunt & Vitt
Petite & Grande
Pris från 319:-


Två var i varje färg till maten varje dag!
STUDIO
Det är en 'skopa' i polypropylen som gör det enkelt att skopa upp maten vid servering och enkel att tvätta! Den har halkfria gummifötter så skålen står kvar där du ställde den utan att 'puffas' runt och ett handtag för att enkelt kunna lyfta upp den!
Rosa, Vitt. Blått & Orange
1-cup. 3-cup & 5-cup
Pris från 59:-


Den som kallas 'Sand' i Petite får bli Fredagsskålen då det serveras extra god mat!
ZEN
Porslinskål i 'tablett' form igen, en form verkligen följer funktion. Designteamet har tillbringat otaliga timmar med att observera sällskapsdjurs matvanor och studera den anatomiska skillnaden mellan arterna och enskilda raser. Den senaste innovationen är en unikt utformad skål som överensstämmer med det ergonomiska i en hunds mun. Ytterligare har den ett litet hål för tummen för lättare få grepp eller kan man lägga i något extra gott så det blir en "två-rätters middag".
Petite & Grande
Sand & Rosa
Från 369:-


Lyiga Petbitat!

Vad tycker ni? Är det något ni är sugna på att vi tar in?

Jag tycker själv den genomskinliga med svart och vit dyna är 'to die for'.
     Det är helt klart lite retro 70-tals stuk över deras saker på ett sätt men ändå något som passar in hos dom flesta!

Vill du ha mer information om sängar, skålar eller vill se hela deras range så är det bara att maila eller lämna gärna en kommentar om vad du tycker!


Idag fyller en väldigt speciell liten kille

5 år!

Matte och Husse är är inte hemma att fira honom tyvär men vissa presenter är hemma hos oss och andra med Farmor & Farfar som tar hand om honom!

I år provar vi något nytt. Jag har faktiskt aldrig provat en 'all in one' på honom men nu när jag märker hur han avskyr att vara ute i kylan tänkte jag att vi ska prova!

Så den här är hemma och väntar!

Vi fuskade ju lite och använde hans Louis Dog Bunny jacka innan vi åkte och den har sedan blivit en 'hit' med många kunder! Baby känner sej lite som en 'trendsetter' nu! :P


Han fick även här så han kan matcha lillebrorsan W som har en i vitt!

Min fina lilla kille, min första Chihuahua, min lilla kelgris, min lilla korv GRATTIS!

Ni får se bilder på lillen i sina presenter så fort vi kommer hem!


RSS 2.0