Hurtta finns nu att beställa!

Det är verkligen ingen gulligt med [Hurttas] kläder eller deras accessoarer men dom är helt fantastiska när det gäller att hålla värmen, hålla hunden torr och i allmänhet verkligen funktionsdugliga produkter. Perfekt för alla hundägare som vill ha tuffa och hållbara saker till sina hundar!

Jackorna har en superb passform som går ner långt över ryggen och passar allt från den lilla Chihuahuan till den stora Grand Danois.

Vi använder våra jackor flitigt här hemma och det blir en var till från den nya [Pro Kollektionen]

Både Baby och Wilson har den minsta storleken, 24. Som ni ser sitter dom lite olika men även på ett kilos skillnad sitter dom jättebra!


Tigger som ligger runt åtta kilo har storlek 33 i sin regnjacka. Han ska få en ny vinterjacka i rött, han passar så himla bra i rött!

Du kan välja mellan [Flytvästar & Reflexästar], [Fleecevästar, Regnjackor & Overaller], [Halsband och Koppel] i läder, ja det finns till och med kläder för dej som ägare!

Så ta en titt i dom olika katalogerna och skicka in din beställning till oss så du kan hålla din hund varm och torr i höst & vinter.

Maila oss för priser eller för information om storlekar! Sista beställningsdag 31 Oktober!

Kommentarer
Postat av: Elin

Hurtta är bra grejer, synd bara att overallerna är lite korta i benen om man har pudel :) S Men jättefräcka! Har det till hundarna själv. :)

2010-10-12 @ 18:36:02
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: Ira & Mio

Jodå allt är ok med oss.. jaa hurrta e super när det gäller värme o det var ju en riktig kall vinter i vintras så en värmetäcke kom erkligen till användning! vi får se hur den här vinter blir om det är lika kallt eller..



Kram

2010-10-14 @ 00:02:08
URL: http://luckyprince.blogg.se/

Kommentera om inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (lämna gärna den)

Din blogg eller hemsida så vi kan kika in hos dej

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0