Watch out, a Chihuahua!

Finns bara ett fåtal storlekar kvar - 169:-

Läckerbit - Africa

Hur tuff var inte den här? Den skulle lätt få pryda ett hörn i vardagsrummet nu till hösten och vintern. På sommaren gillar vi ljusare färger men på vinterhalvåret får det gärna vara mörkt och murrigt!
Puppy Angel Africa - finns i medium och large från 799:-

Bästklädda hunden i stan!

Det är Tigger det! En stickad tröja i Cashmere från Burberry efter ett bad är inte helt fel det inte. Här har nog hösten kommit, 13 grader och spöregn. Men då har man ju större chans att mysa på soffan med sina fyrbenta!


Tigger har fullt upp

Han är så duktig och håller sitt stora ben på filten! Det är en stor knota från en ko så nu har han att göra ett tag. Jag brukar gröpa ut den mesta av märgen så det inte blir för mycket för magen på en gång!

Dom små?? Skulle aldrig komma på tanken utan ligger i soffan och sover efter en långis på stranden!


Vingar på selen?

Javisst, kan det bli mycket sötare? Pinkaholic har ju oftast det allra sötaste som erbjuds bland hundsaker och dom gör oss inte besvikna i år heller!
 
Ställbar runt både hals och bröst för den ultimata passformen. Dubbla D-ringar och matchande koppel finns att köpa till.
'Dreamy Harness' i storlek S-L för endast 289:-

Nyheter från Puppia!

Oh vilken härlig sele, vinrött som är den hetaste färgen i höst fattas inte i hundens garderob heller. Så nu kan ni matcha! Fodrad i mysig fleece som hjälper din hund att hålla sig extra varm i höstens kyliga temperaturer.
Puppia Barron Harness - A & B style - Vinröd och Brun i storlek S-XXL från 289:-
 
Klicka hem din idag genom att mejla oss [email protected]

Wilson undviker solsting!

Eller så gillar han bara att ha något att vila hakan på. Så varför inte ligga under en pall?

Quido Petz - Nyheter

Några nyheter från Quido Petz - Cars, Love & Target Dots från 179:-

Lily's Kitchen - Ekologiskt godis för din hund!

'Forget Me Nots' tillverkade med ekologiska äpplen och ekologisk ost. 1 krona per paket går till Battersea cat & Dog home i London till alla hundar som fortfarande letar efter sitt 'forever home' 
Perfekta små godisbitar som passar som allra minsta hundarna - 100 gram - 39:-

Vi uppdaterar hemsidan

för fullt med alla nyheter - Dosha Dog, Amy Loves Pets, Quido Petz och under veckan som kommer så uppdaterar vi Puppia's nya selar! Så det är fullt upp med andra ord.
 
Här är det så varmt så varmt att hundarna ligger utslagna på dom kallaste platserna dom kan hitta medans Matte jobbar så det ryker om tangentbordet. Vi har så himla mycket att se fram emot i höst och kan knappt bärga oss tills höstens alla leveranser börja komma in!
 
Vi lämnar er med en varm helghälsning och en bild på vår senaste favorit från Louis Dog
My Dining Kit

Vi rekommenderas av Dosha Dog!

Oh vad det är roligt när leverantörer uppskattar ens arbete och rekommenderar en till sina egna kunder! Det värmer i hjärtat ♥

Murrigt brunt!

Nu längtar vi till hösten!
Väskan 599:-
Jackan från 399:-
Halsbandet 299:-
Selen 349:-
Allt till hunden finns på hemsidan!

Amy Loves Pets - Step In Sele

Underbara 'Step In' selar med avtagbart koppel (120 cm) från Amy Loves Pets. Välj mellan en röd rosett eller ett rosa hjärta och din hund kommer vara snyggast i stan!
Pris 499:-
 
 

Amy Loves Pets - Magväska

Perfekt för valpar, äldre hundar eller bara när man vill att hunden ska vara i säkert förvar på tågstationen, gatan eller på fiket!
 
Välj mellan tre färger, rosa, blå och röd med en mängd funktioner och fickor för 649:-

Vi har nyheter

och vilka nyheter sen! Vi är så exhalterade att kunna få erbjuda er dessa UNDERBARA halsband från Dosha Dog. Inte bara underbara att titta på men fantastisk kvalite, tillverkade för hand med mässing och ädelstenar.
 
Nu är listan till Tomten lång hälsar grabbarna!
Stars, Diamond & Heart Collection
 
Finns att beställas från slutet av Augusti, mejla oss för mer information [email protected]

Väskor från Amy Loves Pets

Amy Loves Pet's har även ett bra utbud på snygga och funktionsdugliga väskor. En brun skulle passa till hösten och Mattes nya snygga tweedkavaj. Gillar att den är stilren och enkel utan massa krims krams!ALP Easy Shoulder Pet Carrier - Brown
ALP Easy Shoulder Pet Carrier – Brun 599:-
ALP Easy Shoulder Pet Carrier - Navy
ALP Easy Shoulder Pet Carrier – Marinblå 599:-
ALP Easy Shoulder Pet Carrier - Pink
ALP Easy Shoulder Pet Carrier – Rosa 599:-
ALP Easy Shoulder Pet Carrier - Red
ALP Easy Shoulder Pet Carrier – Röd 599:-

Amy Loves Pets - Nytt märke hos Posh Pooches!

Vi välkomnar ett nytt märke i Posh Pooches 'familjen' nämligen Amy Loves Pets!ALP Baby Bear House - Beige
ALP Baby Bear House – Beige 999:-
ALP Baby House - Beige
ALP Baby House – Beige 659:-
ALP My Room - Dolly Pink
ALP My Room – Dolly Pink’ 799:-
ALP Two-Way House - Beige/Brown
ALP Two-Way House – Beige/Brown 699:-
Ni hittar produkterna under NYHETER på hemsidan!

SEMESTER

Då tar vi en vecka i solen för att ladda upp batterierna inför höstens alla äventyr! Vi ska besöka lite hundshoppar i Spanien och se vad dom har att erbjuda oss hundtokiga. Hundarna åker till Farmor & Farfar idag så vi ska sätta igång att packa deras saker.
 
Det blir riktigt mycket för tre små hundar, hus, sängar, väskor, mat, leksaker, mediciner, ögondroppar, koppel, halsband, selen, påsar. Ja det var väl allt? Tänk vad smart en sådan här hade vart till var och en *skratt*
En Lila Paws design!
 
I alla fall, vi tar emot beställningar precis som vanligt och svarar så fort vi bara kan. Håll dig uppdaterad genom att GILLA oss på Facebook där vi enkelt laddar upp bilder, nyheter och mycket mer!

Dagens foto!

Vi tog med oss kameran ut på promenaden idag. Resultatet ser ni ovan, vad tycker ni? Nu ligger tre små hundar utslagna i varsin säng och sover sött.
 
Trevlig helg!

Tystnad

Det har vart väldigt tyst här på bloggen mycket på grund av Tiggers sjukdom. Han är så hyper på sina steroider att det är som att ha en valp i huset igen! Vi har även fullt upp med att uppdatera hemsidan med alla nyheter och när solen nu lyser ibland någon gång då och då, ja då vill man bara vara ute.
 
Vid sidan av shoppen hjäper jag till att hitta nya hem till hundar som av en eller annan anledning inte kan vara kvar i sina hem så vi kommer troligtvis vara fosterhem åt en liten Chihuahuatik som heter Sophia under några månader i slutet av sommaren. Då kommer det vara fullt hus med fyra hundar!
 
Nu känns det nästan som om hösten kan sätta igång på riktigt så man slipper gå runt och hoppas på att sommaren kanske hinner komma innan den 'tar slut' och man får en anledning att använda alla fina nya höstkläder vi beställt hem!
 
Hade vi inte tre hundar och en bur i bakluckan så hade vi absolut klickat hem den här från Puppy Angel.
Puppy Angel Dream Car Driving Kit - Black
Puppy Angel Dream Car Driving Kit – Svart. Perfekt att ha i bilen så din hund kan se ut genom fönstret.
839:-
 
Louis Dog hade en liknande för några år sedan och den var otroligt populär!
På Måndag tar vi en veckas semester för att ladda upp med lite D vitamin i Spanien. Vi är tillbaka igen Tisdag den 13 Augusti och då är förhoppningsvis delar av dom nya kollektionerna redo att skickas ut!
 
Trevlig helg allesammans!

RSS 2.0