Sista dagen - 10% RABATT

Vill du ha 10% rabatt på din beställning från Puppy Angel' nya kollektion måste vi ha den senaste IKVÄLL så kika in på hemsidan nu och skicka oss ett mejl med din beställning! Klicka på bilden nedan
PA Spotty Classic Hair Pin for Dogs - PinkPA Spotty Classic Hair Pin for Dogs - Navy
PA Spotty Classic Hair Pin for Dogs - BrownPA Spotty Classic Hair Pin for Dogs - Blue
PA Spotty Classic Hair Pin for Dogs – Rosa, Marinblå, Gul & Blå
79:-

Tigger på promenad

Vilket underbart kvällsväder vi hade igår så vi kopplade upp hundarna och gick på en långpromenad över stranden och golfbanorna! Tigger är i sitt esse och älskar promenader nästan lika mycket som han älskar sina leksaker. Man kan nästan se hur han ler!


Nya Puppia Katalogen - Höst/Vinter 2012

Ja då kom alla ut inom en vecka då mer eller mindre! Härligt att kunna frossa i nyheter och visst finns det en hel del snyggt?
Klicka på bilden för att komma till katalogen

Vi har det bra

Vi här bak i bilen! Hundarna har en ny bur i nya bilen och sitter så bra där. Det vart en Ferplast Atlas 80 och vi är så himla nöjda!


Tigger

Tigger har vart inne och tagit fler blodprover och har ett stort gult bandage på benet vår modige lille kille! Nu hoppas vi på bra resultat! Vad tycker ni om den nya Puppy Angel katalogen förresten?


Nyheter från Puppy Angels nya katalog!

Den här jackan är ett måste till Baby Boo till hösten. Liknar en jacka från Louis Dog men till betydligt bättre pris. Du hittar alla nyheter HÄR och glöm inte att du får 10% rabatt på din beställning!

Puppy Angel Höst-Vinter 2012

I veckan kommer alla nya produkter finnas på hemsidan att förbeställa och som vanligt får ni 10% rabatt om ni beställer före den 31 Juli.
 
Vi ger er en litet tjuvtitt på vår favoritsäng bland nyheterna!

Nya tröjor från Tiara


Panda & Little Chick Top
S-XL
189:-

Dotty Rabbit

Blå & Rosa
S-XL
189:-

Stripe & Star Hood
S-XL
179:-

No 6 & No 2 Hood
S-XL
179:-
Flower in my Pocket Hood
S-XL
189:-
 
Cute Bear Hood
S-XL
189:-

Pinkaholic Höst & Vinter 2012 är nu här!


Den här sängen står högt upp på 'klicka hem listan'. Baby som fullkomligt älskar allt som har med sova att göra skulle ligga som en prins där i!
 
Klicka på bilden ovan för att se hela katalogen!

Godmorgon Söndag!

Det är kallt och blåsigt ute så vi sitter på soffan alla fyra och hoppas på att det ska bli bättre under dagen. Baby ska ju trots allt på date med en liten Chi-flicka som heter Sofia! Hon har två Yorkie bröder som Wilson & Tigger kan leka med. En liten 'puppy date' med andra ord!
 
I Fredags fick vi veta att Puppy Angel kommer höja sina priser på alla sina produkter från och med imorgon Måndag. Vi har tänkt över saken och bestämt oss för att inte höja våra priser utan behålla dom exakt som dom är idag! Vi tror inte på att höja priser för att tjäna mer pengar utan står fast vid att alla ska ha råd att skämma bort sin hund.
 
Om några veckor kommer Puppy Angel's nya höstkatalog och det är alltid spännade att få se alla nyheter även fast det känns som om vi borde vi lite sommar innan hösten är här. Som vanligt får ni 10% RABATT på alla förbeställningar ur den nya katalogen men mer om det senare.
 
Vi har även en liten sak som vi skäms lite över. Hur kunde vi glömma vår 4-års dag i början av JUNI? Det var fullt upp med den nya hemsidan att vi totalt glömde bort det mitt i alltihopa. Men vi vill tacka er underbara kunder för ännu ett toppenår, det är NI som gör detta möjligt!
 
Tävling? Ja det var ett bra tag sedan måste vi erkänna. Det verkar dock som att dom fungerar bättre på Facebook än på bloggar eller vad säger ni? Vi borde leta reda på ett bra pris och köra en liten tävling innan sommaren är slut.
 
Vi lämnar er med en bild på den senaste nyheten i garderoben - från Louis Dog i cashmere ♥

Sommarens stora rea!

Upp till 50% RABATT på delar av vårat sortiment. Kika in på hemsidan och se vad ni har att välja på, allt från jackor, klänningar och tuffa T-shirt's. Klicka på bilden nedan så kommer du direkt till rätt ställe!
* Luxury Paw Jogging Suit - Orange -20 % OFF
Den här står högt upp på Baby's önskelista!
 
 

Sommarens rea börjar lite smått med

Det kommer mera......

Flytande leksaker - det perfekta tillbehöret i sommar!


Floating Frisbee Toy
Perfekt för dagar på stranden eller i poolen då leksaken flyter!
Välj mellan en lila giraff eller en orange hund för endast 79:- 

Floating Dog Toy
Perfekt för dagar på stranden eller i poolen då leksaken flyter!
Välj mellan en lila giraff eller en orange hund för endast 79:- 


Nya flaskor från Tigi Pet Head

Uppdaterade namn och flaskor och vissa helt nya produkter! Älskar dom sprakande färgerna, får en att le trots att det spöregnar ute. Priserna? Dom håller vi på samma låga nivå som innan!
 
Shoppen kommer uppdateras under veckan med alla nya produkter!

Jungle Bowl by United Petz

Jungle Bowl by United Petz - NU 189:- (ord. pris 399:-)

Glammig skål som kan värmas med vatten eller kylas med is.

Vi är tillbaka

efter fem underbara dagar i skärgården. Omringade av familjen och dess husdjur!
Här har ni två av hundarna - Ludwig & Julia, i sina flytvästar såklart! Tänk så kul om vi kunde ta hem våra tre små och åka på båtutflykt *drömmer*
 
Nu uppdaterar vi hemsidan för fullt igen och är redo för en rolig jobbvecka!

Semester!

Vi tar förhoppningsvis semester på Onsdag och åker hem till Svenska skärgården några dagar. Allt beror dock på vår lille Tigger. Vi ska till veterinären idag igen för nya blodprov och dom får utvisa om vi åker till Sverige eller stannar hemma.
Skulle kunna vara ett visst Pudelpar från Östergötland!
 
Vi tar beställningar som vanligt om vi skulle åka bort och svarar på mejl så fort vi bara kan men endast vissa varor kan skickas ut under tiden. Vi är tillbaka nästa Måndag och sätter då igång som vanligt igen! Vi har lite nytt att visa er då!

RSS 2.0