NY kategori JUL ligger uppe på hemsidan!

Nu hittar ni alla våra julsaker på hemsidan, man kan aldrig vara ute i för god tid när det gäller julklappar! Allt till stora som små från endast 59:- Klicka på bilden ovan för att komma till hemsidan eller klicka HÄR

Nytt från For Pets Only - Autumn/Winter 2012





Här kan ni se alla nya halsband ni kan beställa från For Pets Only nyaste kollektion. Halsbanden finns i olika storlekar från pyttepytte till 45 cm. Priserna varierar från halsband och storlek, matchande koppel finns också att beställa till.
 
Vilket är din favorit?

Dinky Dinasaur Sele


Mjuk fodrad sele med söta dinosaurier i 4 olika storlekar, ställbar runt bröstet, perfekt för dom mindre hundarna!
 
 
XS-L för endast 199:-

Snygg och prisvärd - Snowflake Fleece Sweater

Snowflake Sweater - perfekt fleeetröja inför höst och vinter till ett riktigt bra pris - ENDAST 249:- i storlekarna S-XL
Lätt att tvätta, torkar snabbt och håller värmen.

Tigger på stranden

Vi var ute och fotade lite i helgen när vädret var som bäst. Tigger i sitt esse, vatten, sand och en leksak, livet blir inte bättre!
 
Han badade (självklart) och jagade sin Kong Air med familj och vänner i solen. 
 
 
Fokusera...
 
Uppdatering på Baby Boo - han är på bättringsvägen och vi hoppas att stygnen ska tas ut om fem veckor och att han slipper (dum)struten-tratten i slutet på nästa vecka!
 
 

Venison från Burns

Rådjursöron från Burns, en av hundarnas favoritsnacks. Burns är ett märke som tillverkar både hundmat och tillbehör som godis. Allt kommer från Wales här i U.K så man vet att det är bra standard på deras produkter. Vet inte om Burns finns in Sverige men jag kan verkligen rekommendera deras utbud!
 
Vill din hund också prova dessa öron? Du kan köpa dem via oss för 89:- för tre öron!

Här ekar det tomt

mellan inläggen. Skälet? Vår lilla Baby Boo ligger inlagd på ett djursjukhus 1 1/2h härifrån. Som ni kanske vet har har han en skada på sitt högra öga med nedsatt syn som behöver droppas varje dag. Nu har hans vänstra öga mer eller mindre gjort samma sak och dom är osäkra på om dom kan rädda ögat.
 
Vi fick åka upp akut med honom så han är på det bästa stället där dom kan hjälpa honom. Imorse ringde jag för att fråga hur natten gått och den hade han spenderat med syrrorna i deras övernattningsrum och nu på morgonen låg han och sov i en av syrrornas knän ♥ Dom kommer ihåg honom sedan sist och vet att Baby och sitta i bur en hel natt, när man är van att gosa under duntäcke, är ingen hit.
 
Men vi jobbar på lite under radarn och försöker få så mycket som möjligt gjort för att få tiden att gå. Glöm inte att snart börjar vi fylla på lagret med alla julsaker!
 
 
 

Puppy Angel Bella Carriern

Mjuk, mysig och fodrad väska perekt för kyliga dagar och frusna små hundar!
Puppy Angel Bella Carrier – Svart  46 x 20 x 30cm  839:-

Förbered dig inför vintern med rabatt på overaller från Puppy Angel!

“Silky Pearl Overalls”
Olika modell för tjejer och killar, längre modell som värmer magen för tjejerna och mer utskuret för killarna. Hög krage med dragsko.
100% Nylon
Blå, Beige, Brun, Khaki & Rosa
S – 3XL
20% RABATT

“Comfort Urban Overalls”
Olika modell för tjejer och killar, längre modell som värmer magen för tjejerna och mer utskuret för killarna. Hög krage med dragsko.
100% Polyester
S – 3XL
Rosa, Röd, Grå, Marinblå, Svart & Blå
20% RABATT


Nyheter från Lord Lou!

Blitz Plaid Filt från Lord Lou
Silver Fox, Grey Wolf & Blonde Wolf
145×135 cm
899:-

Vi ska absolut klicka hem en till soffan i vardagsrummet så jag får ha min egna filt i fred :) Vilken färg gillar du bäst?


Posh Bow Halsband från Puchi

Ska du och hunden på festligheter? Kanske vara med på ett bröllop eller ett födelsedagsparty? Vad passar då bättre än detta halsband, bling, stil och tufft på samma gång!
 
Storlekar small-medium & large för endast 329:-

Grattis Mr W!

Lillebror som nu är hela 6 år gammal, tiden går allt för fort! Fotot är jag inte heltnöjd med, tyckte det vart dålig skärpa men det visar i alla fall upp hans söta lilla tryne och det fina koppelsettet från Dosha Dog!
 
Han fick ett nytt halsband från Dosha Dog's nyaste kollektion, en tröja och lite leksaker. Och godis såklart! En långis i solen och nu ligger han utmattad i soffan och sussar.

Visiglo LED Halsband för endast 199:- i tre storlekar

Förbered dig själv och hunden inför mörkrets ankomst med ett Visiglo halsband för ENDAST 199:- (normalpris 249:-)

Finns i tre olika storlekar i blått, svart, rött & orange.
S 25,5-35,5cm x 2cm
M 33-51cm x 2,5cm
L 41-66cm x 2,5cm

Ett mycket välgjort nylonhalsbandet med en ljusslinga runt om där du kan välja mellan ett fast eller blinkande ljus. Nu när det är mörkt stora delar av dagen är det viktigt att synas och även med reflexer är det inte alltid enkelt att se hunden men Visigolo's ljus ses på längre avstånd.

Halsbandet är justerbart med ett rejält snabbknäppe och D-ring i metall. På snabbknäppet finns en knapp där du sätter på ljuset och väljer om det ska blinka eller lysa konstant. 

 


Hus till hem till hund!

Visst ska väl alla fyrbenta få ha sitt eget lilla hus? Här hemma är husen dom absoluta favoriterna att sova i båda på dag och nattetid.
 
Vårt senaste märke Amy Loves Pets har en helt underbar kollektion med sängar och hus till bra priser.
My Room - Classic & Dolly Pink
Storlek 45 x 42 x 56 cm
Kan fällas ihop helt platt och är enkelt att tvätta.
Pris: 799:-

Är ni redo för Halloween?



 
 

Beställ dom allra tuffaste halsbanden från Quido Petz från endast 179:-
 

 
 


 
 
 

RSS 2.0