Superstar Collar

Superstar Collar från Puppy Love Bone - S-XL för endast 99:-
 
Välj mellan gult och rosa - beställ ditt idag!

Förseningar

Tyvärr får vi starta veckan men dåliga nyheter. Det har kommit mejl från Puppia och Puppy Angel som båda har problem med att få fram sina leveranser inom den tidsramen som tidigare utlovats. Det gäller deras nya kollektioner som vi hade hoppats ha i lager redan nu men tyvärr så kommer det dröja någon vecka eller två till. Dom beklagar och vi vidarebefordrar detta till er då det i slutänden är ni som får vänta lite extra.
 
Vi hoppas ni har överseende med detta och jobbar så fort vi kan när varorna väl är framme så ni har dom så snabbt som möjligt!
Vad tycker ni om Louis Dog's nyaste hus? 'Peekaboo Dollish House'

Vi tar med oss hundarna

Och åker iväg till andra sidan vattnet, nämligen St. Andrews. Vi har hittat ett underbart hotell där dom tillåter hundar på rummet och det tillhör inte vanligheterna. Dom tar mellan £20-35 per hund per natt vanligtvis så med tre är det nästan som att ha dem i ett eget rum *skratt*

Solen skiner men det har varit årets första frost inatt. Stränderna uppe i St. Andrews är underbara så det blir en dag ute i solen för oss fem innan dom tvåbenta får relaxa i spa't!

Nu ska det bara packas för tre hundar, mat, sängar, skålar, halsband & koppel, påsar, godis... Listan är lång!

Ha en underbar helg alla läsare och kunder


Nytt från Hurtta - Frost Jacket & Ultimate WarmerFärg Grön & Grå Pris från 519:-
Storlek 25-90
Beskrivning

Den lätta Frost-jackan är avsedd för kallt och blåsigt väder. Det sköna Soft Shell-materialet är känt som värmelagrare i tekniska friluftskläder för människor. I denna produkt är dess uppgift att kompensera för de värmande egenskaper som avlats bort hos hundar som saknar underpäls eller är korthåriga.

 Jackan skyddar hundens viktigaste muskelgrupper, halsen och det känsliga området kring magen. Hemligheten bakom jackans höga komfort är det sköna och lätta materialet och den utsökta passformen. Den justerbara kragen, halsöppningen och midjan håller jackan på plats även vid häftiga lekar. Formen på jackans baksida skyddar även de stora lårmusklerna.

På ryggsidan finns ett dubbelriktat vattentätt blixtlås och en öppning för fästning av koppel. De synligt placerade 3M-reflexerna förbättrar hundens säkerhet i mörker.

 Färg Grön, Hallonröd & Svart Pris från 549:-
Storlek 25-90
Beskrivning

Ultimate Warmer svarar på konsumenternas stigande krav på skyddande och bekväma hundkläder. Vinterjackan ger ett utomordentligt skydd och isolerar värmen effektivt vid långvarig vistelse i kalla förhållanden. Den lämpar sig särskilt väl för hundsport under vinterförhållanden där långvarig exponering för kyla och drag inte kan undvikas. Jackans form är särskilt anpassad för brukshundar som aktivt utövar hundsportgrenar.

Materialet är laminerat med en vattentät Houndtex®-hinna som andas och håller hunden torr och varm även under långa träningspass. Den höga kragen, det skyddande frampartiet och den långa bakre fållen skyddar de muskelgrupper som är viktigast för hundens värmeproduktion, halsen och bröstkorgen. Även känsliga hundar kan röra sig obehindrat tack vare det smidiga och ljudlösa materialet.

Egenskaperna hos detta ytterst tekniska sportplagg förbättras av den justerbara kragen, halsöppningen, midjan och den skyddande bakre fållen. På ryggsidan finns en koppelöppning för både halsband och sele. Jackan har effektiva 3M-reflexer på flera ställen.

 
Det var deras nyheter, vi säljer självklart deras vanliga täcken, overaller och tillbehör. Vill du kika lite mer på deras nya kollektion innan du skickar in din beställning? Klicka HÄR 

Milano Single från Lord Lou!En tuff skål från Lord Lou tillverkad av återvunnet trä. Lätt att tvätta 
då skålen är av rostfritt stål och kan tvättas i diskmaskin. 
Storlek - S, M & L från 349:-
 

Leopard - håller i sig i år igen!

Det verkar inte vilja släppa, trenden för djurmönster! Men inte klagar vi, vi älskar det!
Allt från hårband till halsband och sele, tröjor och en väska! Märken är bland annat Puppy Angel, Pet London och Louis Dog. Kika in på hemsidan för mer information eller mejla oss info@poshpooches.se

Lord Lou - NYHETER

Den 20 September släpper Lord Lou sina nyheter inför hösten 2012.
 
Vi har fått nys om att det gäller nya mysiga 'faux fur' filtar i nya färger som silver fox, blond wolf och grey wolf.
 
Våra absoluta favoritsängar Arthur & George kommer även finns i sammet, royal blue och grey velvet. Det är med spänning vi ser fram emot bilderna.
 
Du hittar Lord Lou's produkter på hemsidan HÄR!
 

Max Faux Fur Blanket från 599:-

Gratis frakt

Gäller endast idag på Dosha Dog's nya kollektion som du hittar här
Man kan väl aldrig få för många handgjorda läderhalsband med ädelstenar och mässing eller hur?
 
Från 399:-

Drömmer du än om sommaren?

Föreviga sommaren med denna underbara vatten eller matskål från K9!
Finns i Small och Large från 269:-

Nytt från Quido Petz -Valphalsband


Green Daisy, Green Stripe, Green & Red Dots, Red Stitch & Pink Hearts - endast 99:-

Puppia Minx Tee & Kjol

Nu kan du fynda ordentligt! Tee i storlek Medium och kjolen i samma storlek för endast 59:- STYCK! 

Rosa badrock från Puppia i XL & 2XL för endast 199:- (normalpris 499:-)
 

Puppia Coup D'Etat endast 399:-

Jackan finns med i årets kollektion och har funnits med ett par år nu, den är en riktig storsäljare och nu får ni med större hundar chansen att klicka hem en (eler två) för ett redigt PANGRPIS!
 
 

RSS 2.0