Flirty Feline, Te Quiero Chihuahua, Doggie Style & I Love New Yorkie.


Vad tycker ni? Jag är upp över öronen kär ♥

Dessa underbara väskor lanserades bara för några veckor sedan och vi tog snabbt chansen att kunna erbjuda våra härliga kunder dem!
Varje Rescue Me Tote är ett konstverk med en stark känsla för detaljer. Runway Magazine hävdar att en Rescue Me Tote är ett måste för alla djurälskare då delar av vinsten går till välgörenhet för djur!
Väskan behöver inte användas till din hund utan går lika bra som skötväska, handväska eller varför inte att ha till gymmet?
100% Canvas med avtagbart foder som lätt kan tas ut och tvättas. Små guldtassar undertill som ger väskan extra vavavoom! Vadderade axelremmar som håller sej på plats, platta i botten som kan tas ut. Innerficka och säkerhetskoppel.
Välj mellan Röd, Vit & Rosa och 4 olika motiv.
Pris 1795:-
Oj vilken feedback det vart på den här väskan! Det är uppenbarligen inte bara vi som tycker den är underbar. Den är lite saftig i pris men som med allt från USA ska det läggas på en ganska hög fraktkostnad, moms och avgifter tyvär. Hade ni köpt den direkt från tillverkaren med frakt hade ni fått betala ca 2200:- utan moms och avgifter så ni får som oftast dom bästa priserna hos oss *cheesy smile*

Många vill veta när vi ska beställa? Jag tror inte det hinner komma fram innan Jul då vi har stängt i två veckor så det blir nog i Januari som först då alla röda dagar bara gör allt så segt med posten och tullen. Så nu har ni lite över en månad på er att spara ihop era slantar!

Kommentarer
Postat av: pudelflickan

Snyggt!

2010-11-23 @ 12:20:54
URL: http://www.pudlarpelargoner.blogspot.com/
Postat av: Charlie

Gud så fina. Jag smäller av. Tyvärr är priset lite saftigt för mig :(. Men kanske en dag..

2010-11-23 @ 13:18:19
URL: http://kalleyork.se
Postat av: Christina

Tack så jättemycket! Han kan det där med att charma folk! ;)

2010-11-23 @ 15:59:14
URL: http://christinarooth.blogg.se/
Postat av: Elin

vilka supersöta!

2010-11-23 @ 19:41:32
URL: http://fluffmonster.blogg.se/

Kommentera om inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (lämna gärna den)

Din blogg eller hemsida så vi kan kika in hos dej

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0