Upp till 40% REA på Puppy Angel's 'Polka' Sängar


Puppy Angel Soft Velour Polka Ring Bed - Pink

Puppy Angel Soft Velour Polka Ring Bed - Blue
Puppy Angel Soft Velour Polka Ring
Medium & Large i Rosa eller Blått
Ord. pris 759:- NU 549:-
Puppy Angel Soft Velour Polka Dimple Bed - Blue
Puppy Angel Soft Velour Polka Dimple Bed - Pink
Puppy Angel Soft Velour Polka Dimpled Bed
Medium & Large i Rosa eller Blått
Ord. pris 849:- NU 599:-
Tvättbara sängar i underbart mjuk material, med följer en liten kudde som man kan vila huvudet på eller som mina, använda den som leksak! Ta chansen att klicka hem en av dom här sängarna NU! Vill du se resten av rean? På hemsidan [KLICK] hittar du upp overaller, jackor, tröjor och mycket mer med upp till 50% RABATT!

Då var det på väg!

Vår senaste beställning från Hurtta är nu på väg och har vi tur så kommer det innan veckans slut! Inte för att det kommer behövas nu, idag utlovas 24 grader så det är väl nästan bara att rota fram badräkten igen och dra ned på stranden?!
Men det ska bli kul när det väl är här så man får se deras nya jackor fram för sig.
Det vart nya jackor till alla tre killar i lite varierande färger. Det är snyggt när alla matchar men också lite kul när alla har en färg var. Det bästa är att dom två minsta har samma storlek så dom kan låna av varandra.
Undra vem som tycker det är mest kul, hundarna eller Matte?

Vill du ha något från Hurtta så kommer det ett nytt tillfälle att beställa framöver. Det är dock bäst att säga till så fort som möjligt så du inte missar det.

Vi provar nya appen!

Eftersom Blogg.se äntligen kommit med en app som gör det enklare att blogga från Iphonen så provar vi självklart den!


**TÄVLA** HOS POSH POOCHES

Tuff liten apa med pip i både svans och huvud med öppning nedtill så du kan stoppa in till exempel en liten tennisboll, tidningspapper eller varför inte lite godis?


Du tävlar genom att skriva ett inlägg i din blogg om tävlingen (du får gärna låna bilden ovan) och lämna en kommentar nedan med länken till inlägget och din email adress. Svårare än så är det inte!


Vinnaren slumpas fram den 13 Oktober.


Synas i mörkret!

Efter våran 'nära ögat' händelse i förra veckan känns det ännu viktigare att synas, speciellt nu när det börjar bli mörkt! Det blir nog ett halsband och koppel till var liten kille fran Hurtta. Frågan ar ju bara vilka färger? En till var eller samma till alla tre?
Det bastanta repkopplet med mjuk yta är angenämt och pålitligt att använda. Tack vare de högklassiga 3M-reflexerna syns det på långt håll. Metallkomponenterna av hög kvalitet förbättrar hållbarheten i fogarna och kopplets draghållfasthet. Korta koppel lämpar sig särskilt väl på stan och på motionsrundor längs landsvägarna. 120, 150 och 180 cm, 8mm tjockt.
Det vadderade reflexhalsbandet i mjuk Neopren är behagligt att använda och syns långt. Tack vare halsbandets design använder du det lätt och snabbt. De effektiva 3M-reflexerna har i tester visat sig vara högklassiga och hållbara. Halsbandet är försett med en infolapp som du kan skriva ägarens telefonnummer på. Storlek 20-65

Säkerhets scarfen har tagits fram för hundar med lång päls, för vilka reflexhalsband och selar sjunker in i pälsen. Scarfen kan användas med halsband och selar. Produktmaterialet är lätt och behagligt. Med hjälp av det ställbara kardborrspännet klär du snabbt och behändigt på scarfen. I scarfens mitt kan hundens namn eller föreningens logotyp tryckas eller broderas. Scarfen har en infolapp i nacken som du kan skriva ägarens telefonnummer på.

[HÄR] kan du se alla Hurttas artiklar så att både du och din hund ska synas bättre! Mejla oss för priser och storlekshjälp.




Inför Halloween!



Roliga leksaker till Halloween, välj mellan Creepie Cutie Bat, Creepie Cutie Ghost & Creepie Cutie Pumpkin för endast 89:-
Självklart piper den för extra mycket skoj!

Vi är tillbaka!


Efter nästan en vecka i Sverige med bröllop, familjemys och shopping är vi nu tillbaka med laddadde batterier! Tre grymt glada hundar som ligger och tuggar på en lammfläta var, inköpt i Sverige såklart, nått sånt gött finns inte här! Under dagarna i Sverige har det mysts med familjens katter och hund och ovan ser ni den finaste katten Janne, skulle det inte vart för dom hårda reglerna att föra in djur i Skottland hade han fått följa med hem!

Nu är vi tillbaka som sagt och med det så tar vi igen det vi missat. Under morgondagen kommer en TÄVLING och då går även beställningen till Hurtta iväg så vill ni ha något behöver vi din beställning senaste imorgon klockan 12.00!
Du hittar priser och andra uppgifter [HÄR] vi försöker som vanligt hålla så låga priser som vanligt.

Man ska vara glad

över att vara vid liv! Igår var det nära ögat för mig och hundarna då vi höll på att bli påbackade av en lastbil som inte såg oss. Om än väldigt skärrade och med en ond arm för Matte som bankade allt hon orkade på lastbilen för at få det att stanna så mår vi efter omständigheterna bra. Och det viktigaste är att vi klarade oss oskadda! Men se upp där ute!
Njut av varandra och ta hand om dina älskade runt omkring dig!

Semesterstängt!

Vi tar en liten halv semester- halv affärsresa till Sverige Fredag den 16 September och kommer tillbaka Onsdagen den 21 September. Vi svarar på mejl och beställningar mottages precis som vanligt men din beställning skickas ut som först den 22 September!
Det vankas bröllop, kräftskiva, familjemiddag och självklart så ska vi träffa några av våra underbara kunder vi lärt känna under årens lopp!

'Signature Active Outdoor Vest'

Den här jackan är redan en favorit och vi tror den kommer bli en storsäljare. Men underbar passform, dragsko vid ryggslut och uppe vid kragen för en bra passform. Tuff tygg vid armhålen och vattenavstötande material för att hålla vätan borta, mysig och fodrad. Som ni ser sitter den som handen i handsken på Baby Boo. Tog en medium till honom som väger 3.1 kilo medan Wilson får en i nya storleken SM då small är lite tajt.
Finns som sagt i 9 storlekar och 7 olika färger så alla hittar en favorit!

Puppy Angel 'Coco' Carrier


Nu börjar Puppy Angel's leveranser droppa in och i förra veckan kom denna väska! Vilken skönhet, snyggaste väskan i stan ♥ Lite Chanel stuk över den med quiltad utsida och kedjor som bärrem. Urmysig insida med en stoppad kudde för extra komfort, nät på ena kortsidan och helt stängbar från ovansidan med en dragkedja. Det finns även en ficka på andra långsidan för Mattes nödvändigheter.
Detta för endast 999:-, välj mellan svart och rosa.

Tassen upp!

Baby ger sovsäcken från Puppy Angel tassen upp! Otroligt mjuk och Baby har inte lämnat den förutom när det ska ätas eller kissas. Blir han för varm så lägger han sig helt enkelt ovanpå ett tag för att sedan krypa in igen ♥
Beställ din idag för ENDAST 449:- (ord. pris 499:-) gäller månaden ut!

Hund på stöveln?

Det blir nog att klicka hem ett par utav dom här nu inför hösten! Roligt att kunna ha på sig stövlar med hundar på när man är ute och klaffsar i leran med dom fyrbenta små.
Stövlarna är från JOULES, ett engelsk märke vars ägare är en bekant som nyligen öppnat affärer hemma i Sverige, så har ni vägarna förbi Göteborg eller Stockholm måste ni kika in!

Fyller din hund år?

Eller vill du bara ha en hund-date med lite godsaker?
Ni har väl inte missat att vi säljer dom underbara godsakerna från Wilson's Bakery i shoppen!?
Allt tillverkas här i Storbritannien 'made to order' så beställ dina saker i god tid! Dom har allt från munkar till cupcakes till födelsedagstårtor.
4 cupcakes kostar 89:- till exempel och en stor födelsedagstårta 139:-
Kika in i shoppen under [SKÅLAR & GODIS]

Nytt från Dosha Dog

Nya underbara läderhalsband från [Dosha Dog], handgjorda med mässing och ädelstenar.
Finns nu att förbeställa med leverans i Oktober. Matchande koppel finns också såklart!

Nytt från EzyDog


'EzyDog Pet Transporter'
Perfekt väska till små hundar, kan användas i bilen, på tåget eller kanske till och med flyget?
Mått: 40 x 27 x 32cm kan fällas ihop och har då måtten 40 x 10 x 32cm
Färg: Grått & Grönt
Pris: Endast 499:-

Tigger gillar post!

Här har ni Tigger som älskar när posten kommer, speciellt när det är adresserat till honom själv! Ovan ser ni hur man bäst öppnar ett födelsdagskort för att snabbast ta ut godiset som ligger i.
Hoppas ni haft en bra helg, här känns det som det är sommar igen, varmt och härligt!

Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Tigger födelsedag hurra hurra hurraaaaa!
Här är han några månader gammal, i sin bilsele redo för en road trip ner till Farmor och Farfar. Han skulle egentligen hetat Mini, såhär i efterhand får man ju se det på ett postivit sätt att vi inte kallade honom det. Han är ju Maxi jämnfört med sina bröder!
Mattes finaste lilla korv som är så lydig och snäll fyller alltså 7 år idag och är nästa i pensionsåldern. Det har kommit kort och godis med posten från släktingar som han ska få öppna så fort han kommer hem från Allan och Olive där grabbarna spenderat eftermiddagen med Labben Ohla då Matte haft mycket att göra med shoppen.
Ser ni några Tigger liknande hundar i Sverige förresten så ser ni inte fel, han har stor släkt där hemma!
GRATTIS TILL DIG TIGGER ♥



Diva Skull & Stud Skull från Quido Petz


Snygga va? Och det bästa är att du väljer själv vilken färg du vill ha på nylonbandet i bakgrunden! Rött, rosa eller blått kanske?
Endast från 179:- och finns även i halvstryp i storlekar från XS - XXL, mejla oss med din beställning!

RSS 2.0