Det börjar likna något!

Nu har Quido Petz äntligen fått sin egen kategorie på hemsidan där vi hoppas att det ska vara enklare att se alla olika halsband du kan välja mellan!
 
Sommarens favoriter!
 
Det ser fortfarande lite konstigt ut då mellanrummen på raderna inte är densamma men det jobbar vi på. Kika och och spana in din favorit och lämna gärna en kommentar!

Ice Cream Sundae - Quido Petz

Vi jobbar hårt på att få upp alla 400+ Quido Petz halsband på hemsidan. Så oroa er inte - dom kommer! Under tiden kan vi visa er det nyaste från Quido Petz - Ice Cream Sundae från 189:-

Vår lilla Tigger

är sjuk igen. Ni kanske kommer ihåg för tre år sedan när han först vart sjuk. Han hade då efter massor olika tester blödarsjukan på ren svenska. Han blöder alltså och har inga blodplättar för att stoppa upp blödningen. Det var blod överallt när vi vaknade imorse och vi har vart hos veterinären hela morgonen.
Vår modiga kille hos veterinären imorse!
 
Nu börjar resan igen, en lång väg, jobbig väg mot en förhoppningsvis ljus framtid. Tyvärr är det ingen garanti att han överlever. Ni kan väl be för vår lille Tigger ♥

Erbjudande Puppia's Alpha Säng

Under Juni-Juli månad kan du köpa Puppia's tuffast säng inför sommarens båtpremiär för ENDAST 899:- (ord. pris 1189:-) Välj mellan rosa och röd!


Nyckelring från Puppia 129:-

Välj mellan 6 färger (svart som inte finns med på bild) du kan även köpa till bokstäver för att göra din nyckelring mer personlig!

Hemklickat - Baby Boo & Mr Wilson

Det blir ett halsband och koppel var till dom små liven. Snyggt att killarna kan matcha i sommar och även snyggt till hösten. Paketpris för halsband och koppel från 598:- 
 
 
 
 
 
 

Fynda från Petbitat

Halsband & Koppel från Petbitat.
Halsband 30-35cm
Koppel med läderhandtag 116cm
Helt nytt – Nypris 1300:- NU 499:-

Dosha Dog från 299:-

Dosha Dog Petal halsband från endast 299:-
Vitt, gult, brunt, rött & grönt - storlekar XS-XL - beställ ditt IDAG så långt lagret räcker. Matchande koppel finns även att beställa! 
Helt underbara läderhalsband med mässing och ädelstenar från designern Dosha Dog.

Glad Midsommar

alla underbara kunder och läsare! Här firas det som bekant inte så vi får nöja oss med telefonsamtal från Sverige och njuta genom er där hemma!
Ha en underbar helg så uppdaterar vi igen på Måndag med lite nyheter!

Vem håller ni på?

Det är ganska uppenbart vem Baby håller på, han är ju trots allt en Engelsman. Inte Husse emot som också är från England! Jag? Håller mig borta från allt som har med sport att göra och tar hundarna på en långis.

En kvällspromenad!

Båda Matte & Husse tog ut dom tre små på ytterligare en långis nu på kvällen. Vädret var underbart och vi såg både golfare och rådjur. Tigger blir så till sig när han ser djur och springr gärna efter dom men med ben som är 8 cm långa går det inte vidare snabbt och han hinner sällan långt innan dom försvunnit djupt in i buskarna. Men spana in benen!
Har även ett litet videoklipp på Baby som knatar upp för den ganska branta backen!


Vi uppdaterar

så det ryker om det! Nya selar, kläder, matskålar, leksaker ligger nu uppe på hemsidan tillsammans med lite nytt på rean så tassa in hos oss www.poshpooches.se

 

Daisy Bowl by Pets United - NYHET!


‘Daisy’ Bowl by Pets United
Rosa, Lila & Vit
159:-

Ett axplock av shoppens nyheter - Juni!


Tiara - nytt märke!

Nya selar från märket Tiara! Perfekt för dom små hundarna.
Small passar hund med bröstmått 28 - 36 cm
Medium passar hund med bröstmått 35 - 48 cm
Sele OCH koppel för endast 259:-
Nya selar från märket Tiara! Perfekt för dom små hundarna.
Small passar hund med bröstmått 28 - 36 cm
Medium passar hund med bröstmått 35 - 48 cm
Sele OCH koppel för endast 259:-

6 hundar på prommis!

Solen sken så underbart så vi bestämde träff med L-A och hennes tre hundar. Det gick minst sagt vilt till och det vart en inte en enda bra bild! Så dessa får duga.
Ted, Tigger, Wilson, Baby, Poppie & Georgie!
Poppie in action!
Ted & Georgie väntar på att bollen ska kastas....
Kärlek vid första ögonkastet ♥

Rea på Puppy Angel's Urban Outdoor Carrier

“Urban Outdoor Carrier”
Camo & Röd
100% Nylon
Medium 38 x 16 x 21 cm
Large 45 x 17 x 23 cm
NU 699:- Ord. pris 1049:

'Sneakers' från Quido Petz

Nytt från Quido Pet's sommarkollektion - 2 cm bredd från 189:-

Uppdatering katten!

Han gick iväg under natten någon gång efter att ha legat på filten och sovit hela dagen och kvällen. Imorse när vi gick upp så syntes han inte till och kom inte när jag ropade. Jag hoppades såklart på att han äntligen gått hem. Men tji fick jag. Vid 10 ligger han på filten och sover igen, jamar och vill ha mat. Jag lyckades efter lite tvång få in honom i en transportbur och körde iväg med en jamandes katt till vetten. Tanken slog mig, gud vad jag överreagerar, alla säger åt mg att låta katten va och nu sitter han stressad i min bil. Så pinsamt om det bara är grannens. Väl framme scannar dom katten och visst har han ett chip. Då kan man andas ut lite i alla fall. Receptionisten ringer till Pet Log där vi får veta att katten som är en han heter Chandler och anmäldes försvunnen den 30 APRIL!
Hans matte var helt stum och kunde inte få fram ett ord. Till sina barn hade dom fått säga att han troligtvis flyttat till himlen då dom var säkra på att han inte var vid liv. Till historien hör att han bor i Edinburgh vilket ligger 30 minuters bilväg här i från. Så hur han tagit sig hit är ett stort frågetecken. Men nu är han på väg hem i alla fall med sin riktiga matte och med sin riktiga familj. Kul att kunna få ta hand om dig lite Chandler ♥

Besök

Vi har för tillfäller besök av en 'liten' katt som verkar vara lite lost. Vi har sett den från och till i några dagar och vänner i byn har sett den i soptunnor och utmed vägen. Djurvän som man är köpte jag mat för att se om den var hungrig. Jag har nog aldrig sett någon äta så mycket. Efter ett tag fick jag ta bort maten så den inte åt ihjäl sig och gav den vatten med en droppe mjölk i för att få den att dricka. Stackars liten, mager som en sticka, bara skinn och ben. Ordnade en liten säng åt den ute så den slipper sova under grannens buske. Imorgon åker vi till vetten med den för att se om den har ett chip så vi kan hitta h*ns ägare förhoppningsvis. Hade vi inte haft hundar hade jag tagit in h*n men det skulle bli kaos och varken katten eller hundarna hade mått bra. Nu har han fått mat i några dagar i alla fall och är mätt så förhoppningsvis sover h*n gott inatt så vi kan få ordning på det hela imorgon. Mitt hjärta blöder men det ska i alla fall inte regna varken inatt eller imorgon så h*n kommer vara torr, alltid något antar jag.
En katt med hem väljer väl inte att ligga på en filt ute om den har ett hem att gå till? Jag har inte jättemycket erfarenhet av katter då jag alltid haft hundar så jag hoppas att vi gjort det bästa vi kan! Foton på katten ligger ute på Facebook och på alla 'lost & found' sidor jag hittat på nätet. Håll tummarna för våran lilla rymling!

GRATIS Koppel från Puppia

Från och med idag Fredag till Söndag kväll får du ett GRATIS matchande koppel till Puppias enfärgade Soft Harness selar! Klicka in er på hemsidan och kika in under PRODUKTER-SELAR för att se vad du har att välja mellan!

REA Puppia's Zest Sele

Ord. pris 325:- NU 259:-

Beställ ditt Confetti halsband idag - gnistrar underbart i sommarens sol!


Provfotografering

Vilken gillar du bäst?
Trevlig helg!

RSS 2.0