Veckans kändis!

Går ni förbi Gallerix i Hageby, Norrköping så måste ni kika in för där hänger ingen annan än
Mr Wilson!
Nu hade tydligen kunder frågat om dom fick köpa tavlan så den kanske inte hänger kvar så länge utan får pryda en vägg hemma hos någon istället. Mattes finaste lilla hjärta ♥
Idag ska vi försöka oss på att fota årets julkort med grabbarna grus, tre hundar, en matte, två händer och en kamera? Vi får väl se hur det går!

Trevlig första advent allesammans!

Man får ingen hjälp av dom här grabbarna att pynta inför första advent inte!

Lord Lou Arthur Jet Black

Jaha då växte 'vill-ha-listan' igen då!
NYHET från Lord Lou - Nu i lyxig svart färg med mysig kudde i sammet!
Model: Arthur
Storlek: S, M & L
Pris: vid förfrågan

Blinkande halsband del II

Ja våran plan gick inte direkt i lås. Halsbandet var alldeles för stort för dom två små men perfekt för Tigger så det vara bara att fortsätta jakten. Efter några dagars sökande hittade jag dom här i XS *jippie*
Storleken XS passar små halsar upp till 25 cm så det får bli en sån som får provas på dom små sugrörshalsarna!
Perfekt att trä över halsen men ändå ha på dom vanliga halsbanden eller selen så slipper man ha olika uppsättningar för olika tider på dygnet. Det är ett pulserande halsband som kan öppnas helt och stängs av och på med en knapp på den lite tjockare plastbiten du ser.
Pris? Endast 99:-

Loveholic från Puppia

En liten helghälsning från oss!
Lyckades hitta en riktigt kap, denna tröja från Puppia har alltid vart en stor favorit men den slutades dock säljas för flera år sedan och Baby har ju gått upp lite i vikt som gammelgubbe så gissa om vi var glada när vi hittade ett exemplar i medium kvar hos en försäljare i USA! Så den klickade vi hem snabbt som attan och den satt som den vore figyrsydd för den lilla herren ♥
Nu sitter vi och försöker komma på en rolig tävling för er alla såhär inför jul. Vi tänkte köra den på Facebook så vi ska kika lite på hur man lägger upp det under dagen så hoppas vi kunna återkomma med alla detaljer i veckan som kommer. Ska vi tävla om en leksak kanske?

Nya julleksaker!

Christmas Creatures 69:- styck
Dasher Reindeer Pipleksak 79:-
Prancer Reindeer Pipleksak 59:-
Vixen Tugg Reindeer 79:-
Du hittar alla våra julsaker på hemsidan [HÄR]
Tigger har redan paxat en Dasher Reindeer inför jul!


Vi vill synas i mörkret!

Nu är det kolsvart när vi är ute på första kissrundan och med tre små hundar som springer runt i halvmeter hög ruff på golfbanan är det svårt att se dom små liven! Så vi klickade hem halsband och matchande koppel Canac med blinkanade LED lampor som syns från 300 meter enligt deras beskrivning.
Nu får vi se om dom passar dom allra minsta, det är alltid samma problem, dom är för små för dom flesta halsbanden av denna sort.
Bra pris också, endast 129:- för både halsband och koppel!

Fou Fou Winter Baby Plushies

Vem vill inte ha dessa sötnosar i sin julstrumpa till Jul? Gänget här hemma röstar för att vi klickar hem ett sett så kan dom få en var på Juldagen hos Farmor & Farfar!
3-pack
Pris kommer........

Rean fortsätter med nya saker!

Kia in på hemsidan och fynda bland massor av fina reducerade produkter! Perfekt julklapp eller present kanske? [ALLT SKA BORT]

Hemklickat till Baby Boo

aka fryslorten!
Tror den här kan bli mysig att hålla sig varm i under frostiga mornar som nu på morgonen!
Och priset? Inte helt fel!

7 veckor till Jul!

Sådär nu ligger den nya kategorien [JUL] uppe på hemsidan så nu är ni välkomna in och börja beställa allt ni behöver inför årets festligheter.

Vi rekommenderar att ni beställer era saker så snabbt som möjligt då vi vet från föregående år att julsakerna tar slut väldigt fort! Vi kommer uppdatera hemsidan med fler julinspirerade leksaker och presenter till din fyrbenta vän under dom kommande veckorna så kika in lite då och då!
Puppia har kommit med en ny rutig variant av hatten, halsduken och jackan dom gjort innan. Väldigt passande för oss då den är lite skotskt stuk över det hela!
Välkommen in i shoppen och trevlig helg!

Nyhet från Quido Petz, för dom mindre hundarna och även katter!


Vi har klickat hem ett till Baby, han fyller ju trots allt år om en månad!

Är ni redo?

Uppdaterar hemsidan med "JUL" kategorien för fullt! Hur mycket underbart som helst för våra fyrbenta. Här får ni en liten 'sneak peak' på vad som kommer finnas i shoppen!

FUNDLE Sling Bärväska

Vi har använt Fundle's i 5 år nu, perfekt för dom små killarna men även Tigger älskar sin Fundle! Enkel att hänga över axeln när man ska ut, väger knappt nånting så du känner inte ens att du har den med dej. Jättebra för små trötta tassar eller små valpar som ännu inte kan gå längre sträckor. Jag kan rekomendera FUNDLE's bärväska till alla med småhundar, dom är helt fantastiska!
Fickor för dina småsaker på sidorna, ställbar vadderad axelrem så den passar alla åldrar och storlekar! Vadderade sidor runtom som hunden kan vila hakan på. Stängbar med delvis nät delvis tyg om det skulle regna eller blåsa. Hake innuti för halsband eller sele. Beställ din IDAG!
Nu från endast 649:-

RSS 2.0