Wetnoz

Det är svårt att stå emot dessa underbara skålar! Därför tar vi nu in ett gäng för er trogna kunder som frågar efter dom!
URBAN
Vi ska självklart ha ett 'par' själva, till vatten och till maten som serveras 2 gånger om dagen, det på tre hundar blir 6 skålar om dagen så man kan aldrig ha för många och till på köpet SNYGGA skålar!


Det blir en vit till vardagsrummet till vatten!

'Belöning bakom varje Wetnoz produkt är den stil och 'class' den för med sej. Wetnoz strävar alltid efter att erbjuda det senaste inom modern design. Dennå skål är en tvådelad konstruktion som gör den enkel att rengöra då den rostfria skålen kan lyftas ur.
Varför den unika formen som dom kallar 'tablett'? Skålen placeras i linje med hundens kropp då den överensstämmer ergonomiskt med deras mun och låter äronen falla utanför skålen.
Brunt & Vitt
Petite & Grande
Pris från 319:-


Två var i varje färg till maten varje dag!
STUDIO
Det är en 'skopa' i polypropylen som gör det enkelt att skopa upp maten vid servering och enkel att tvätta! Den har halkfria gummifötter så skålen står kvar där du ställde den utan att 'puffas' runt och ett handtag för att enkelt kunna lyfta upp den!
Rosa, Vitt. Blått & Orange
1-cup. 3-cup & 5-cup
Pris från 59:-


Den som kallas 'Sand' i Petite får bli Fredagsskålen då det serveras extra god mat!
ZEN
Porslinskål i 'tablett' form igen, en form verkligen följer funktion. Designteamet har tillbringat otaliga timmar med att observera sällskapsdjurs matvanor och studera den anatomiska skillnaden mellan arterna och enskilda raser. Den senaste innovationen är en unikt utformad skål som överensstämmer med det ergonomiska i en hunds mun. Ytterligare har den ett litet hål för tummen för lättare få grepp eller kan man lägga i något extra gott så det blir en "två-rätters middag".
Petite & Grande
Sand & Rosa
Från 369:-


Kommentarer
Postat av: Maud

Jippie, då ska vi vällan köpa ett gäng då!

2009-12-11 @ 00:56:54
Postat av: Josefin

Åh, gillar de längst ner! :)

2009-12-13 @ 14:25:52
URL: http://pastamedpesto.blogg.se/
Postat av: Anonym

Man behöver verkligen en utomståendes insikt ibland ;). Nu i efterhand känns det rätt självklart med spökålder med tanke på att han blivit hispig helt plötsligt, men för mig kändes det ändå mer troligt då att han var dödssjuk eller att jag förstört honom på något vis... Mycket logiskt ;)

2009-12-14 @ 19:41:58
Postat av: Sara

Hoppsan. Det där förra var från mig :)

2009-12-14 @ 19:44:26
URL: http://lifewithtexas.blogg.se/
Postat av: Elin

Åh dne vit urban skulle passa i vårt framtida kök..men jag har lovat mig själv att shoppa efter huset är byggt, orkar inte packa allt i flyttlådor :)

2009-12-15 @ 21:16:39
URL: http://fluffmonster.blogg.se/

Kommentera om inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (lämna gärna den)

Din blogg eller hemsida så vi kan kika in hos dej

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0