Rescue Me Tote Chihuahua

Nu är den snygga skapelsen hemma och den är precis lika snygg som vi hade förväntat oss och hoppats. Stor och rymlig nog för dom två mindre killarna, skulle nog till och med få plats med en tredje *host host*
Perfekt till shopping eller när du ska till gymmet. Du får plats med både skor och träningskläderna. Att man kan byta foder skadar ju inte heller, då kan man ha det underbart mjuka i leopard när man vill lyxa till det och det vanliga i canvas om man ska ha shopping eller liknande i den.

Fodret är superenkelt att byta med tryckknappar i lyxig guldfärg. Handtagen är långa nog att ha på axeln men inte för långa så man inte kan bära den bekvämt i handen.

Det första Baby och Wilson gjorde när jag tog fram den var att hoppa i och gosa ner sig i det mysiga och tuffa leopardfordret. Den är hög nog så dom inte kan ramla ut när man bär den men för säkerhetsskull finns det en hake på insidan som du kan fästa i halsband eller sele.

Vi är supernöjda helt enkelt och det blir nog så att vi beställer hem en till fast i en annan färg och med ett annat tryck!

Beställ din nu för endast 1599:- 

Kommentarer
Postat av: Elin

Ey va cool! Hade man haft en liten vavva så hade jag lätt haft en sån väska!

2011-02-28 @ 18:27:36
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: Jimmie och gänget

riktigt snygg! och sp praktisk när man kan ha flera vovvar i samma väska :)

2011-02-28 @ 21:50:44
URL: http://kingeling.blogg.se/

Kommentera om inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (lämna gärna den)

Din blogg eller hemsida så vi kan kika in hos dej

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0