FoOLEE borsten finns nu att köpa hos oss!

FoOlee bortsen tar bort döda hårstrån enkelt och smärtfritt och tillåter huden att andas. Som en universell produkt passar FoOlee alla typer av djur, hundarn, hästar, katter och kaniner till exempel! De kan användas till kort eller lång päls och även på djur med mycket lång och tjock päls. Med FoOlee blir det inte enklare att borsta ditt djur, du kommer undra varför du inte köpt en tidigare. FoOlee är en säker och pålitlig produkt som rekommenderas av många experter.

Borsten finns i fem olika storlekar och färger för att passa ditt djur och din smak. Att borsta ditt husdjur har aldrig varit enklare!

Storlek: XS-XL 
Färg: Gul, Orange, Röd, Rosa, Grön, Blå, Lila, Grå, Ljusgrå & Brun
Pris: från 299:- 
Vi klickade hem en i Small för att prova. Innan har vi använt oss av Furminatorn men den blir lätt klumpig på så små hundar som Baby och Wilson.
Efter att ha använt den idag så måste jag säga att det slår Furminatorn med hästlängder. Inte alls lika stor och otymplig med ett bättre grepp och den har en bättre vinkel som gör att det är lättare att använda! Den får verkligen tassen upp från oss!

Här har ni en video på engelska som visar hur den används!

Kommentarer
Postat av: Elin

Vilken bra grej! blev positivt överraskad av videon, så jag var tvungen att blogga om den, länkade att den kan köpas hos dig =) Synd att man inte kan använda den på pudlar, hihi

2011-06-17 @ 22:57:15
URL: http://fluffmonster.blogg.se/

Kommentera om inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (lämna gärna den)

Din blogg eller hemsida så vi kan kika in hos dej

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0