Mitt i veckan!

Idag har vi spenderat lite tid hos veterinären. Tigger fick sin årliga spruta och skulle vägas efter han lagt på sig lite trivselvikt under dessa kyliga månader. Resultat - 600 gram visade vågen och vår veterinär Susan - som känner oss väl vid detta lag - berömde hans fina muskulatur! Nu väger han på pricken 8 kilo och är perfekt! Good work Tigger!

Baby skulle också vägas och har gått ner 100 gram, låter lite men på en sån liten hund är det ganska mycket. Han ligger nu på 3 kilo och ska ner 200 gram till! Ögat som är skadat sen flera år tillbaka var det inte riktigt lika bra med och vi har fått nya droppar för att försöka få bort ärrvävnaden som gör att han ser sämre ur sitt högra öga.

Vi ber alla kunder som kan avvara några kronor att skänka lite till djur som inte har möjligheten att få veterinärvård här hos [WVS], vi skänker delar av våra inkomster från Posh Pooches varje månad. Alla djur ska ha rätt till vård och ett hyfsat liv. Vartenda öre är värt något hos dom som inget har!


Vi kommer förhoppningsvis inom en snar framtid köra en drive där alla inkomster av vissa försäljningar går oavkortat till WVS, så håll utkik efter det!
Quido Petz har precis mejlat och dom kommer skänka en del halsband som kommer att säljas/auktioneras/lottas ut där alla inkomster går oavkortat till WVS. Så fort all hysteri runt Crufts lagt sig så hoppas vi få våra halsband!

Om du bestämmer dig för att donera får du gärna mejla oss så är du med i utlottningen av ett hemligt pris!



Kommentarer

Kommentera om inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (lämna gärna den)

Din blogg eller hemsida så vi kan kika in hos dej

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0