Tystnad

Det har vart väldigt tyst här på bloggen mycket på grund av Tiggers sjukdom. Han är så hyper på sina steroider att det är som att ha en valp i huset igen! Vi har även fullt upp med att uppdatera hemsidan med alla nyheter och när solen nu lyser ibland någon gång då och då, ja då vill man bara vara ute.
 
Vid sidan av shoppen hjäper jag till att hitta nya hem till hundar som av en eller annan anledning inte kan vara kvar i sina hem så vi kommer troligtvis vara fosterhem åt en liten Chihuahuatik som heter Sophia under några månader i slutet av sommaren. Då kommer det vara fullt hus med fyra hundar!
 
Nu känns det nästan som om hösten kan sätta igång på riktigt så man slipper gå runt och hoppas på att sommaren kanske hinner komma innan den 'tar slut' och man får en anledning att använda alla fina nya höstkläder vi beställt hem!
 
Hade vi inte tre hundar och en bur i bakluckan så hade vi absolut klickat hem den här från Puppy Angel.
Puppy Angel Dream Car Driving Kit - Black
Puppy Angel Dream Car Driving Kit – Svart. Perfekt att ha i bilen så din hund kan se ut genom fönstret.
839:-
 
Louis Dog hade en liknande för några år sedan och den var otroligt populär!
På Måndag tar vi en veckas semester för att ladda upp med lite D vitamin i Spanien. Vi är tillbaka igen Tisdag den 13 Augusti och då är förhoppningsvis delar av dom nya kollektionerna redo att skickas ut!
 
Trevlig helg allesammans!

Kommentarer

Kommentera om inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (lämna gärna den)

Din blogg eller hemsida så vi kan kika in hos dej

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0