Godmorgon Söndag!

Det är kallt och blåsigt ute så vi sitter på soffan alla fyra och hoppas på att det ska bli bättre under dagen. Baby ska ju trots allt på date med en liten Chi-flicka som heter Sofia! Hon har två Yorkie bröder som Wilson & Tigger kan leka med. En liten 'puppy date' med andra ord!
 
I Fredags fick vi veta att Puppy Angel kommer höja sina priser på alla sina produkter från och med imorgon Måndag. Vi har tänkt över saken och bestämt oss för att inte höja våra priser utan behålla dom exakt som dom är idag! Vi tror inte på att höja priser för att tjäna mer pengar utan står fast vid att alla ska ha råd att skämma bort sin hund.
 
Om några veckor kommer Puppy Angel's nya höstkatalog och det är alltid spännade att få se alla nyheter även fast det känns som om vi borde vi lite sommar innan hösten är här. Som vanligt får ni 10% RABATT på alla förbeställningar ur den nya katalogen men mer om det senare.
 
Vi har även en liten sak som vi skäms lite över. Hur kunde vi glömma vår 4-års dag i början av JUNI? Det var fullt upp med den nya hemsidan att vi totalt glömde bort det mitt i alltihopa. Men vi vill tacka er underbara kunder för ännu ett toppenår, det är NI som gör detta möjligt!
 
Tävling? Ja det var ett bra tag sedan måste vi erkänna. Det verkar dock som att dom fungerar bättre på Facebook än på bloggar eller vad säger ni? Vi borde leta reda på ett bra pris och köra en liten tävling innan sommaren är slut.
 
Vi lämnar er med en bild på den senaste nyheten i garderoben - från Louis Dog i cashmere ♥

Kommentarer
Postat av: Elin

Grattis i efterskott då till 4års dagen =)

2012-07-15 @ 22:20:14
URL: http://www.fluffmonster.blogg.se

Kommentera om inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (lämna gärna den)

Din blogg eller hemsida så vi kan kika in hos dej

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0