Här ekar det tomt

mellan inläggen. Skälet? Vår lilla Baby Boo ligger inlagd på ett djursjukhus 1 1/2h härifrån. Som ni kanske vet har har han en skada på sitt högra öga med nedsatt syn som behöver droppas varje dag. Nu har hans vänstra öga mer eller mindre gjort samma sak och dom är osäkra på om dom kan rädda ögat.
 
Vi fick åka upp akut med honom så han är på det bästa stället där dom kan hjälpa honom. Imorse ringde jag för att fråga hur natten gått och den hade han spenderat med syrrorna i deras övernattningsrum och nu på morgonen låg han och sov i en av syrrornas knän ♥ Dom kommer ihåg honom sedan sist och vet att Baby och sitta i bur en hel natt, när man är van att gosa under duntäcke, är ingen hit.
 
Men vi jobbar på lite under radarn och försöker få så mycket som möjligt gjort för att få tiden att gå. Glöm inte att snart börjar vi fylla på lagret med alla julsaker!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ira å mio

Åh Baby Boo! Krya på dig fort så du får komma hem och gosa under duntäcle även om du verkar ha det jättebra hos sjuksköterskorna men ingen kul vara sjuk! kram från oss

Svar: Tack <3
Posh Pooches

2012-10-16 @ 10:44:54
Postat av: Elin

Tänker på er!

2012-10-18 @ 09:05:24
URL: http://www.fluffmonster.blogg.se

Kommentera om inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (lämna gärna den)

Din blogg eller hemsida så vi kan kika in hos dej

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0