Nytt från Hurtta - Frost Jacket & Ultimate Warmer



Färg Grön & Grå Pris från 519:-
Storlek 25-90
Beskrivning

Den lätta Frost-jackan är avsedd för kallt och blåsigt väder. Det sköna Soft Shell-materialet är känt som värmelagrare i tekniska friluftskläder för människor. I denna produkt är dess uppgift att kompensera för de värmande egenskaper som avlats bort hos hundar som saknar underpäls eller är korthåriga.

 Jackan skyddar hundens viktigaste muskelgrupper, halsen och det känsliga området kring magen. Hemligheten bakom jackans höga komfort är det sköna och lätta materialet och den utsökta passformen. Den justerbara kragen, halsöppningen och midjan håller jackan på plats även vid häftiga lekar. Formen på jackans baksida skyddar även de stora lårmusklerna.

På ryggsidan finns ett dubbelriktat vattentätt blixtlås och en öppning för fästning av koppel. De synligt placerade 3M-reflexerna förbättrar hundens säkerhet i mörker.

 



Färg Grön, Hallonröd & Svart Pris från 549:-
Storlek 25-90
Beskrivning

Ultimate Warmer svarar på konsumenternas stigande krav på skyddande och bekväma hundkläder. Vinterjackan ger ett utomordentligt skydd och isolerar värmen effektivt vid långvarig vistelse i kalla förhållanden. Den lämpar sig särskilt väl för hundsport under vinterförhållanden där långvarig exponering för kyla och drag inte kan undvikas. Jackans form är särskilt anpassad för brukshundar som aktivt utövar hundsportgrenar.

Materialet är laminerat med en vattentät Houndtex®-hinna som andas och håller hunden torr och varm även under långa träningspass. Den höga kragen, det skyddande frampartiet och den långa bakre fållen skyddar de muskelgrupper som är viktigast för hundens värmeproduktion, halsen och bröstkorgen. Även känsliga hundar kan röra sig obehindrat tack vare det smidiga och ljudlösa materialet.

Egenskaperna hos detta ytterst tekniska sportplagg förbättras av den justerbara kragen, halsöppningen, midjan och den skyddande bakre fållen. På ryggsidan finns en koppelöppning för både halsband och sele. Jackan har effektiva 3M-reflexer på flera ställen.

 
Det var deras nyheter, vi säljer självklart deras vanliga täcken, overaller och tillbehör. Vill du kika lite mer på deras nya kollektion innan du skickar in din beställning? Klicka HÄR 

Kommentarer

Kommentera om inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (lämna gärna den)

Din blogg eller hemsida så vi kan kika in hos dej

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0