Välkommen 2013

Nyåret spenderades med make och tre hundar med ljuden av smällarna i Edinburgh. 75,000 människor reser varje år till Edinburgh för deras underbara och världskända fyrverkerier on Hogmonay som det kallas. Hogmonay är alltså det skotska namnet för nyår! Vi både såg och hörde smällarna och som tur är så är ingen av våra tre hundar rädda för smällare och det är något man ska tacka gudarna för. Det finns inget värre än skotträdda hundar när man inte kan förklara för dem att det inte är någon fara!

Det var helt vindstilla och inte en droppe regn vid tolvslaget för ovanligheternas skull och idag skiner solen så det blir en nyårsdags-promenad med hundarna på stranden.

Imorgon är vi tillbaka 'back in business' igen och ska fila lite på rean's alla godbitar under dagen. Snart kommer vårens alla nyheter börja droppa in och det ska bli underbart med lite ljusa färger och längre dagar, tack för julen och dess mysiga kvällar men nu vill vi ha vår!

Men det önskar vi er alla ett riktigt gott nytt 2013 och en underbar dag.

 

Sommaren 2012 bjöd på sol, hundar och båtturer, allt som hör livet till!
 

Kommentarer
Postat av: Jouline♡

God fortsättning till er! Härligt att ingen av era hundar är rädda för smällare. Min lilla är lite rädd men oftast går det bra och det är skönt :)

2013-01-01 @ 23:24:10
URL: http://stylebyjouline.blogg.se

Kommentera om inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (lämna gärna den)

Din blogg eller hemsida så vi kan kika in hos dej

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0